Despre BioArt


BioART > realizarea unor picturi unice folosind exclusiv materiale organice.

Este un nou tip de exprimare creativa, care promoveaza utilizarea materielelor bio in procesul de creație. Artistul foloseste pensule, hartie si culori/pigmenti din materiale organice pentru a da viața mesajelor sale. 

Life Care & BioART

Leacurile / Metodele traditionale ne-au invatat sa avem grija de sanatatea noastra, ba chiar sa ne vindecam in cel mai simplu si natural mod, folosind plantele ce ne inconjoara. Life Care a inteles acest lucru de la inceput si a deschis piata BIO in Romania cu produse ce au la baza ingrediente naturale.

Ideea lui Daniel Zlota de a picta cu ingrediente organice a venit natural, simpla intoarcere la radacinile noastre si la traditia de mult uitata cand bunicile inroseau ouale cu coaja de ceapa. Astfel, Daniel a transpus acest secret in lucrarile sale si a create conceptul de BioARTA.

Inspirati de natura, motivati de…. (bine/ pozitiv) Life Care impreuna cu Daniel Zlota demareaza un proiect ce are ca scop “Schimbarea Lumii”

Astfel, Daniel va realiza 12 tablouri unice, pictate cu ingrediente naturale pe care le gasim si in produsele Life Care, ce vor reprezenta 12 personalitati care au schimbat lumea.